skip to Main Content
Dorești finanțare prin programul Start Up? | Contactează-ne la tel: +40 746.060.608 | +40 771.494.554

EXTERNALIZAREA VÂNZĂRILOR
– UN AVANTAJ COMPETITIV

Externalizarea vânzărilor = Creșterea profituluiReduceți costurile cu departamentul propriu de vânzări.Vă concentrați pe core-bussinesul dvs.Creșteți vânzările fără să vă mai pierdeți din timpul dvs. prețios.

Externalizarea vânzărilor este transferarea atribuțiilor departamentului propriu de vânzări al unei companii, către o altă firmă, ce va deveni partenerul său legal. Procesul de externalizare a vânzărilor nu trebuie confundat cu cel de subcontractare, care este un transfer de execuții, externalizarea este un transfer de responsabilitate.

Prin externalizare, compania dvs. se concentrează pe partea de producție, iar de vânzări ne ocupăm noi, ca firmă parteneră. În felul acesta compania devine mai eficientă, câștigă timp și devine mai performantă, reduce costurile cu departamentul de vânzări propriu.

Accesul produselor dvs. la un număr crescut de consumatori

Penetrarea produselor și serviciilor dvs. la întreaga piață, obținând o acoperire la nivel național.

 

Simplificarea operațiunilor

Firma dvs. se poate concentra pe activitatea de bază fără a-și risipi forțele pe lanțul de distribuție și vânzare, ceea ce-i va oferi posibilitatea de a rămâne suplă și cu o reacție rapidă la provocările din piață.

 

 

Clienți noi

Prin externalizarea vânzărilor veți ajunge extrem de rapid la clienți noi, clienți la care nu puteați ajunge singuri, decât prin investiții majore în lanțul de vânzări.

Avantaje

Gestionarea mai rapidă a comenzilor
Managementul stocurilor
Analizarea si transmiterea comenzilor realizate
Controlul livrarilor
Urmărirea contractelor
Managementul întregii activități de vânzări

Am pus bazele externalizarii vanzarilor cu scopul de a oferi clientilor pachete de servicii special create pentru cresterea semnificativa a vanzarilor si obtinerea unei pozitionari mai bune pe piata.

Avem cunostintele, determinarea si abordarea necesare pentru a fi departamentul dvs de vanzari externalizat; va ajutam sa va maximizati profiturile pentru ca simplificam, optimizam, crestem si asiguram reusita vanzarilor.