skip to Main Content
Dorești finanțare prin programul Start Up? | Contactează-ne la tel: +40 746.060.608 | +40 771.494.554

COMPANIA GODYRIS

Suntem un furnizor de consultanță în afaceri și fonduri nerambursabile dar și un expert în Servicii Externalizate de Vânzări.

Suntem o echipă de profesioniști în vânzări, marketing și management cu experiența îndelungată. De-a lungul timpului, specialiștii noștri au construit branduri pentru o gamă largă de clienți, au creat sisteme de succes, au dezvoltat proceduri inovative pentru a clădi în firmele clienților bazele noii activități care să fie eficientă și profitabilă.

Am dezvoltat și consolidat afaceri care au pornit cu bugete mici și le-am adus la succes. Alături de partenerii noștri am organizat o gamă largă activități în care am pus multă pasiune, multă muncă și am reușit să ne ducem fiecare proiect la bun sfârșit. Toate realizările noastre ne recomandă ca parteneri de încredere pentru orice companie.

Știm cu ce probleme se confruntă companiile azi, confruntat și noi cu ele și le-am depășit cu succes alături de clienții noștri. Folosim experiența de peste 15 ani în management, marketing și vânzări – atât în producție, cât și în servicii – în favoarea clienților noștri care au nevoie de o soluție eficientă  pentru dezvoltarea propriei afaceri.

Iubim ceea ce facem! Avem talentul, pasiunea și experiența necesară pentru a pune bazele unor activități de succes, cu beneficii pentru clienții noștri atât pe termen scurt cât și pe termen lung.  Misiunea pe care ne-am asumat-o este  aceea de a ajuta companiile să obțină maximul rezultatelor din vânzări și să aibă o creștere susținută în timp.

De ce noi ?

Pentru ca suntem oamenii care lucrează pentru persoane ca tine!